Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Τι είναι ο Ωροσκόπος;

Έχετε ακούσει αρκετές φορές να σας ρωτάνε για τον ωροσκόπο σας και να μην ξέρετε τι να τους απαντήσετε ή να πιάνεστε αδιάβαστοι σχετικά με αυτό το θέμα. Λοιπόν ας κάνουμε έναν διαχωρισμό. Όταν λέτε ότι το ζώδιο σας είναι π.χ Τοξότης τότε να ξέρετε ότι τη στιγμή που γεννηθήκατε, ο Ήλιος βρισκόταν ανάμεσα στις ημερομηνίες 23 Νοεμβρίου μέχρι 21 Δεκεμβρίου. Άρα ανήκετε στο παραπάνω ζώδιο.

Ο ωροσκόπος έχει να κάνει με την ώρα γέννησης. Αν για παράδειγμα έχετε γεννηθεί την Αυγή της 23 Νοεμβρίου – σύμφωνα με το παραπάνω παράδειγμα- τότε έχετε ίδιο ζώδιο σε Ηλιακό και Ωροσκόπο, δηλ. Τοξότης. Επίσης ονομάζεται και Ανατέλων ζώδιο ή θα το δείτε με την αγγλική του σύντμηση (Asc)!

Τι σημαίνει ωροσκόπος τελικά;


Είναι το προσωπείο που δείχνουμε σε όλους τους άλλους και είναι τα χαρακτηριστικά της συμπεριφοράς μας, που γνωρίζουν οι γύρω μας. Τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά αντιπροσωπεύουν την εικόνα μας σε περιβάλλοντα όπως η εργασία, η φιλικές σχέσεις και οι ερωτικές, σε αρχικό επίπεδο. Αποκτώντας οικειότητα σιγά-σιγά, εκδηλώνουμε και άλλα στοιχεία του χαρακτήρα μας.

Για παράδειγμα θα διαπιστώσετε μαθαίνοντας τον ωροσκόπο σας, ότι είναι οι πρώτες αντιδράσεις, όταν γνωρίζετε νέους ανθρώπους. Είναι οι φυσικές άμυνες σε οτιδήποτε πρωτόγνωρο συναντάμε.

Επίσης να σας πούμε ότι ο ωροσκόπος είναι ο 1ος οίκος και εκεί, που αρχίζουμε να αναλύουμε την προσωπικότητα μας σε σχέση με τους πλανήτες, που υπάρχουν μέσα σε αυτόν την ημέρα, που γεννηθήκαμε.

Τέλος να αναφέρουμε ότι όπως το Ηλιακό μας ζώδιο, έτσι και το ζώδιο του Ωροσκόπου είναι σημαντικές πτυχές, αλλά δεν είναι οι μοναδικές που υπάρχουν για να εξάγουμε συμπεράσματα για την προσωπικότητα μας και την ψυχολογία μας.
πηγή: beu.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.