Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Η καταγωγή της ελληνικής φυλής - Εξαιρετικά ενδιαφέρον

«Δεν προήρχοντο από το σπέρμα, αλλά αντιθέτως το σπέρμα προήλθε από αυτούς» (Αριστοτέλης: Μετά τα Φυσικά, 7,30).


Η άποψη πως το Ελληνικό γένος προέρχεται από άλλον πλανήτη δεν είναι καινούρια αλλά έχει τις ρίζες της στους ενδόξους προγόνους μας όπου κατά πολλούς ερευνητές είχαν αρκετά πιο προηγμένη τεχνολογία από αυτήν που κάποιοι θέλουν να πιστεύουμε.

Αναφορές για το γένος των Ελλήνων γίνονται από τονΑριστοτέλη, Πλάτων, Όμηρο αλλά και πολλούς ακόμη...
μέσα από τα κωδικοποιημένα για πολλούς κείμενά τους. Εδώ θα πρέπει να επισημάνουμε πως με τον όρο Έλληνα δεν εννοούμε τον άνθρωπο όπου είναι γεννημένος στην Ελλάδα καθώς ο Έλληνας είναι είδος.

Αν πράγματι δεχθούμε τα λεγόμενα των ενδόξων προγόνων μας (και δεν είναι λίγα), εύκολα υπάρχει μια «λογική» εξήγηση για τη καταγωγή μας: Ελληνική Πελασγική Φυλή.
Οι Ανδρομέδειοι πριν από εκατομμύρια χρόνια, με τους εξελιγμένους κατοίκους του Αστερισμού του Λαγού και του Κυνός, έστειλαν μια ειδική ομάδα που είχε σαν αποστολή να δει σε τι κατάσταση ήταν ο πλανήτης Γη. Οι απεσταλμένοι, έφτασαν στη Γη με τρία διαστημόπλοια και διαπίστωσαν πως οι άνθρωποι δεν είχαν εξελιχθεί καθόλου.

Μόνο ο άνθρωπος του Νεάντερνταλ είχε καταφέρει να ξεχωρίσει αλλά κι αυτός εξαφανίστηκε πριν από 30.000 χρόνια, εξαιτίας μιας σοβαρής κλιματολογικής αλλαγής.

Στη θέση του αναδείχθηκε ο γνωστός μας Homo Sapiens.
Οι διαστημάνθρωποι πριν φύγουν, ανέθεσαν σε κάποια μέλη της ομάδας τους να μείνουν στο πλανήτη, οι τελευταίοι διάλεξαν σαν τόπο διαμονής τη χώρα μας, που τότε ονομάσθηκε ΣΕΛΛΑΣ ή ΗΕΛΛΑΣ ή ΕΛΛΑΣ.

Οι Ανδρομέδειοι άρχισαν να τεκνοποιούν μεταξύ τους και οι απόγονοί τους, οι Έλληνες, αφού μυήθηκαν σε πολύ μικρή ηλικία, κατάφεραν να αναγεννήσουν τον πλανήτη υλικά και πνευματικά. Δυστυχώς όμως νέοι σεισμοί και καταποντισμοί έπληξαν το Ελληνικό γένος, αλλά πάντα σωζόταν ο Ελληνισμός. Υπήρχαν όμως και κάποια μυστικά, τα οποία δεν τα δίδαξαν οι ουράνιοι Έλληνες στα παιδιά τους γιατί δεν ήταν σε θέση-αφού ήταν πια θνητοί για να τα υλοποιήσουν επιτυχώς, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.

Το πρώτο επιχείρημα, δεν μας βοηθάει και τόσο να εξηγήσουμε την άγνωστη προέλευση των Ελλήνων, μας δίνει όμως στοιχεία της πανάρχαιας ανάπτυξής τους! Είναι γεγονός ότι στα Ελληνικά σχολεία, τα παιδιά μαθαίνουν πως την γραφή την ανακάλυψαν οι Φοίνικες και τη δανείστηκαν αργότερα οι Έλληνες. Πρόκειται για τεράστιο ψέμα.

Υπάρχουν πολλά στοιχεία που αποκρύπτονται συστηματικά από κάποιους όπου αποδεικνύουν το αντίθετο.
Σε Αρκετές περιοχές του πλανήτη έχουν βρεθεί , αγγεία, βάζα και κεραμικά θραύσματα με χαραγμένα σύμβολα ίδια με αυτά του ελληνικού αλφαβήτου. Χρονολογούνται γύρω στο -6.200 με -5.800.

Μέσα στην Ιλιάδα (Ραψ Ζ) ο Όμηρος γράφει: «..ο Σίσυφος χάραξε στις οπλές των βοδιών τη φράση: ο Αυτόλυκος με κλέβει». Δηλαδή, πριν την εποχή του Οδυσσέα, την γραφή την γνώριζαν και οι βοσκοί, η οποίοι είχαν την δυνατότητα να διαβάζουν και να γράφουν. Που είναι γεγονός ότι για να υλοποιηθεί μια γραφή, χρειάζονται εκατονταετίες.

Επίσης, υπάρχουν ερευνητές που υποστηρίζουν ότι η ελληνική γραφή είναι τουλάχιστον 12.000 ετών (James Churchward, «Λεμουρία, η χαμένη ήπειρος θεών κι ανθρώπων»)!
H ΘΕΙΑ ΟΥΣΙΑ ΙΧΩΡ.
Το δεύτερο επιχείρημα είναι πιο διαφωτιστικό για την εξωγήινη προέλευση του Έλληνα και αναφέρεται στην ουσία Ιχώρ. Για την ουσία Ιχώρ ( ή Ιγώρ), έχουμε αρκετές αναφορές από τους Έλληνες σοφούς-επιστήμονες, όπως τον Όμηρο, τον Πλάτωνα και τον Ιουλιανό.

Είναι η ουσία που κυκλοφορούσε στο αίμα των Ελλήνων Θεών και τους ξεχώριζε από τους κοινούς θνητούς ώστε να γράψει ο Όμηρος: «ρέε δ'άμβροτον αίμα θεοίο, ιχώρ, οις περ τε ρέει μαχάρεσση θεοίσιν»
(Ιλιάς Ε 340 και Οδύσσεια 405).

Κατά τον Πλάτωνα: «Ο ιχώρ, το υγρόν, ο ορός του αίματος είναι απαλός, της μαύρης και οξείας χολής είναι δριμύς, όταν αναμειγνύεται ένεκα θερμότητος με αλμυρά συστατικά, τότε το ονομάζουμε οξύ φλέγμα»! (Πλάτων :Τίμαος,39,3)
Την ουσία αυτή οι θεοί- Ανδρομέδειοι την μετέφεραν στο γένος που αυτοί δημιούργησαν, τους πυρφόρους Έλληνες, ως κληρονομιά και ίσως είναι αυτή που μας κάνει τόσο διαφορετικούς από τα άλλα έθνη της γης.

Αναφέρεται ως υγρό στοιχείο -τουλάχιστον για τους 12 θεούς-εξωγήινους- αλλά κατά άλλους είναι ασύνθετο και άυλο και δεν υπόκειται στους νόμους της χημικής σύνθεσης και αποσύνθεσης. Με λίγα λόγια, είναι ουσία άφθαρτη κι αθάνατη. Η έντονη επίδραση της ακτινοβολίας του Σειρίου τα τελευταία δέκα χρόνια, ευνοεί κατά 95% την Ελλάδα, με αποτέλεσμα να ενεργοποιείται δραστήρια ο Ιχώρ (αφυπνίζονται όλοι όσοι έχουν ελληνικά γονίδια).

Άλλο ένα όχι και τόσο ασήμαντο γεγονός είναι αυτό των «ελληνικών» Α.Τ.Ι.Α (Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενα Αντικείμενα). Ενισχύει δε, την άποψη πως οι Έλληνες είναι «παιδιά» όντων που ζουν σε άλλους πλανήτες και όχι «δημιουργήματα» των ανύπαρκτων Ινδοευρωπαίων, όπως υποστηρίζουν κάποιοι…

Υπάρχουν πολλές αναφορές και μαρτυρίες επιστημόνων ή και απλών ανθρώπων για «επισκέψεις» U.F.O στην Ελλάδα. Αυτό φυσικά δεν είναι κάτι καινούριο. Το αξιοσημείωτο όμως είναι ότι πολλά από αυτά τα οχήματα ή αντικείμενα φέρουν στην «κοιλιά» τους σύμβολα και λέξεις καθαρά ελληνικού χαρακτήρα, όπως λόγου χάριν, το περίφημο "Ε" που βρίσκεται σε μνημείο στην Ιωλκό του Βόλου, την λέξη ελεφθερία ή και άλλα σύμβολα, που σε αρκετές περιπτώσεις τα συναντούμε σε ελληνικούς αρχαίους ναούς, επιγραφές, αγγεία, κλπ.

ΟΜΑΔΑЭIЄ ΕΛΛΗΝΩΝ

«Απόγονοι των θεών και παιδιά των θεών» ονομάζονται οι Έλληνες.» (Πλάτωνας Τίμαιος 40β)
«Γεννήματα και θρέμματα θεών γεμάτοι αρετές» χαρακτηρίζονται οι Έλληνες». (Πλάτωνας Τίμαιος 24 d).
«Θεοί και άνθρωποι έχουν την ίδια καταγωγή». (Ησίοδος: Έργα και Ημέρες και Πίνδαρος Ωδή Νεμεονίκου).
«Είναι φυτά τ' ουρανού οι Έλληνες, και όχι της γης, γιατί στον ουρανό Βρίσκονται οι ρίζες τους. Τους ανέθρεψε η Αθηνά.» (Πλάτωνας Τίμαιος 23 d - e).
πηγή: ellas-afipnisi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.