Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Διμοιρία στο Μεσολόγγι υπό των φόβο νέων επεισοδίων

Διμοιρία των ΜΑΤ από την Πάτρα διανυκτέρευσε στο Μεσολόγγι χθες, υπό τον φόβο νέων επεισοδίων μεταξύ πανηγυριστών και τσιγγάνων
Μετά την επίθεση που δέχτηκε ομάδα πανηγυριστών από τσιγγάνους,  η οποία νωρίτερα είχε ξυλοκοπήσει νεαρό ρομά, επειδή της έκλεψε μπύρες , η περιοχή μύριζε μπαρούτι, αφού υπήρχαν πληροφορίες ότι άτομα από το Μεσολόγγι προετοιμάζονταν για νέο γύρο επεισοδίων.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να ζητηθεί η συνδρομή διμοιρίας ΜΑΤ, η οποία την τελευταία μέρα του πανηγυριού διανυκτέρευσε στο Μεσολόγγι, έτσι ώστε να επέμβει στην περίπτωση που θα σημειώνονταν νέα επεισόδια. Αυτό τελικά αποφεύχθηκε χάρις και στην κατευναστική παρέμβαση του Αστυνομικού Διευθυντή Αιτωλίας κ. Κυριακόπουλου
 πηγή:Agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.