Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Αγρινιώτης με 117 κιλά χασίς στο Καλπάκι

Αγρινιώτης με 117 κιλά χασίς στο Καλπάκι Oι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων είχαν την πληροφορία για τις κινήσεις του ύποπτου οχήματος

Oι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων είχαν την πληροφορία για τις κινήσεις του ύποπτου οχήματος

Θέλησε να περάσει ως...κύριος τα ναρκωτικά από το Καλπάκι, αλλά στάθηκε άτυχος. Κι αυτό επειδή οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων είχαν την πληροφορία για τις κινήσεις του ύποπτου οχήματος στα ελληνοαλβανικά σύνορα και είχαν λάβει τα μέτρα τους.
Φτάνοντας λοιπόν το ΙΧ στο Καλπάκι του έγινε σήμα για έλεγχο. Ο 35χρονος οδηγός κατάλαβε αμέσως ότι δεν είχε περιθώρια για κανέναν ελιγμό και κυρίως για διαφυγή.
Έτσι σταμάτησε και από τον έλεγχο που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι στο αυτοκίνητο το οποίο ήταν ιδιοκτησίας του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 117 κιλά χασίς.
Ο οδηγός είναι κάτοικος Αγρινίου και τις ναρκωτικές ουσίες είχε παραλάβει από σημείο κοντά στα σύνορα.
Πηγή: epiruspost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.