Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

ΕΥΧΕΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ ΑΟΠ

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΠΟΥΣΙΑ ΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΣΕΖΟΝ(2011-2012) Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Γ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΕΣΠΑ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟΝ Α' ΟΜΙΛΟ.ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΣΗ
ΚΑΠΟΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΡΚΕΤΩΝ ΧΩΡΙΑΝΩΝ ΜΑΣ Ο ΑΟΠ ΜΑΣ ΔΗΛΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΤΕΝΙΖΕΙ ΜΕ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ  ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ!!!!ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΓΟΥΡΙΑΣ (ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ) ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΜΙΚΡΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΑΛΛΑ ΤΑΛΑΝΤΟΥΧΑ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΠΑΛΙΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΕΥΕΛΠΙΣΤΟΥΜΕ  Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟΝ ΟΡΟ ΝΑ ΝΑΙ ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΜΕ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ ΑΓΑΠΗ ΟΜΑΔΙΚΟΤΗΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΄΄ΤΗΣ'' ΠΡΕΠΕΙ ...ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ!!!!! ΝΑ ΕΥΧΗΘΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ ΤΙΜ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ.ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ, ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ & ΟΠΑΔΟΥΣ!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΟΠ!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.