Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

Φωτιές σε κάδους στο Μεσολόγγι

Χθες το βράδυ, σε δύο από τα κεντρικότερα σημεία της πόλης του Μεσολογγίου, πυρπολήθηκαν και καταστράφηκαν 4 ολοκαίνουργιοι κάδοι  οι όποιοι τοποθετήθηκαν πριν από μόλις δύο ημέρες
Υπενθυμίζουμε ότι
, τον περασμένο χειμώνα είχαν καταστραφεί από φωτιά- εμπρησμό, πάνω από πενήντα (50) κάδοι. Όλα αυτά συμβαίνουν όταν είναι σε όλους  γνωστό, ότι ούτε λεφτά για την αντικατάστασή τους είναι εύκολο να βρεθούν ούτε οι κάδοι περισσεύουν, ειδικά στο κέντρο του Μεσολογγίου, όπου δέχεται το μεγαλύτερο φορτίο απορριμμάτων.



Σε σχετική ανακοίνωση ο δήμος Μεσολογγίου, αναφέρει για τα συμβάντα αυτά:

"Καλούμε όλους τους Δημότες και τους συλλογικούς φορείς, να αναλογιστούν το πρόβλημα που δημιουργείται από την αντικοινωνική συμπεριφορά ορισμένων και να την καταδικάσουν με όποιο τρόπο θεωρούν δόκιμο. Σʼαυτή την εποχή της κρίσης θεσμών και οικονομικών μεγεθών, ο πολιτισμός μας και η ικανότητά μας να συμβιώνουμε, δοκιμάζονται.

Είναι τώρα η ώρα να αποδείξουμε ότι μπορούμε να προστατεύσουμε την Κοινωνία μας. Όσοι καίνε κάδους, βεβηλώνουν μνημεία, καταστρέφουν επιγραφές (όπως έγινε στο μουσείο Τρικούπη πρόσφατα), στρέφονται ενάντια στην κοινωνία και το δημόσιο συμφέρον.

Η ευθύνη είναι αποκλειστικά Δική μας, ώστε να τους θέσουμε στο περιθώριο."
πηγή:agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.