Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2012

Νεαροί τσιγγάνοι προσπάθησαν να διαρρήξουν σπίτ

Σε σπίτι στην περιοχή της Φιλοθέης Μεσολογγίου επιχείρησαν να μπουν σήμερα το μεσημέρι νεαροί τσιγγάνοι, έγιναν όμως αντιληπτοί και δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν το "έργο" τους.
Πιο συγκεκριμένα μπήκαν στην αυλή και προσπαθούσαν, με κάποια εργαλεία του ιδιοκτήτη που βρήκαν στο πίσω μέρος του σπιτιού, να αφαιρέσουν τα σιδερένια κάγκελα από ένα μικρό παραθυράκι. Επειδή όμως δεν τα κατάφεραν επιχείρησαν να σπάσουν με τα ίδια εργαλεία μια άλλη πόρτα, αλλά και πάλι στάθηκαν άτυχοι, καθώς  τους πήρε είδηση ο ηλικιωμένος  ιδιοκτήτης, ο οποίος ζει μόνος του, και αφού έβαλε τις φωνές, ταυτόχρονα ειδοποίησε τους συγγενείς του. Στο μεταξύ κλήθηκε και η αστυνομία που έσπευσε στο σημείο.
πηγή:ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΙΧΜΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.