Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

30-09-2012: Ευρεία Αστυνομική Επιχείρηση στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ  ΕΛΛΑΔΑΣ
Πάτρα, 30 Σεπτεμβρίου 2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ευρεία Αστυνομική Επιχείρηση στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Συνελήφθησαν είκοσι (20) άτομα, ενώ προσήχθησαν
ογδόντα εννέα (89).
Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε προχθές (28/29-09-2012), το βράδυ, άλλη μία ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας, που οργανώθηκε από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί και από τις τέσσερις υφιστάμενες Αστυνομικές Διευθύνσεις (Αχαΐας, Ηλείας, Αιτωλίας και Ακαρνανίας).
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, ελέχθησαν συνολικά χίλια τριακόσια εξήντα ένα άτομα (1.361) και εννιακόσια δέκα έξι (916) οχήματα. Επίσης προσήχθησαν ογδόντα εννέα (89) άτομα, ενώ συνελήφθησαν είκοσι (20) .
Επιπλέον, βεβαιώθηκαν τριακόσια ενενήντα δύο (392) παραβάσεις από τις οποίες οι διακόσιες ενενήντα οκτώ (298) αφορούσαν παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους κατά τόπους αρμοδίους Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.
Οι δράσεις αυτές θα συνεχιστούν καθότι είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και την καταστολή της εγκληματικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.