Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2012

Βρέθηκε νεκρός 65χρονος

Ένας 65χρονος που διέμενε σε παράπηγμα στην  οδό Πανεπιστημίου  βρέθηκε νεκρός σήμερα. Η σωρός του μεταφέρθηκε στο Ρίο για νεκροψία-νεκροτομή
Συγκεκριμένα
, περίοικος ειδοποίησε σήμερα την αστυνομία για τον θάνατο του 65χρονου, ο οποίος ήταν από τα Καλύβια και  ζούσε μόνος του στην περιοχή του Πανεπιστημίου. Ο άτυχος άνδρας ήταν πολύ γνωστός στο Αγρίνιο, αφού διέρχονταν διαρκώς από τους δρόμους με ένα δίκυκλο φορτωμένο με πλαστικές σακούλες και ήταν πιθανότατα ρακοσυλλέκτης.
Αστυνομικοί έφτασαν στον τόπο διαμονής του, ενώ ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο του Αγρινίου και στην συνέχεια στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο του Ρίου, όπου θα διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή.
πηγή:agriniopress

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.