Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Τρόμος στην Πατρών - Κορίνθου: Σπείρα τσιγγάνων υποχρέωνε τους οδηγούς να σταματήσουν και τους λήστευε

Τρόμος στην Πατρών - Κορίνθου: Σπείρα τσιγγάνων υποχρέωνε τους οδηγούς να σταματήσουν και τους λήστευε Όλες οι επιθέσεις γίνονταν νυχτερινές ώρες

Όλες οι επιθέσεις γίνονταν νυχτερινές ώρες

Τέλος  στην δράση μιας τετραμελούς  σπείρας τσιγγάνων που είχαν  γίνει εφιάλτης για τους οδηγούς  στη διαδρομή προς τα διόδια του Ζευγολατιού, έβαλαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κορίνθου. Οι δράστες, μεταξύ των οποίων δυο ανήλικοι, έβαζαν εμπόδια στο δρόμο για να αναγκάσουν τους οδηγούς να σταματήσουν και στη συνέχεια τους χτυπούσαν και τους λήστευαν!
Όλες οι επιθέσεις γίνονταν νυχτερινές ώρες με τη χρήση βίας και η λεία  των δραστών ήταν χρήματα, κοσμήματα και άλλα πολύτιμα αντικείμενα. Οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τους νεαρούς κακοποιούς και έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα στον καταυλισμό των τσιγγάνων στο Ζευγολατιό, όπου συνέλαβαν τους δυο ανήλικους και έναν 22χρονο.
Ένας ακόμη ενήλικος πρόλαβε να διαφύγει και αναζητείται. Οι συλληφθέντες αναγνωρίστηκαν από τα θύματά τους και, μόλις ολοκληρωθεί η προανάκριση που βρίσκεται σε εξέλιξη για την πλήρη εξιχνίαση μιας σειράς ληστειών, θα προσαχθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κορίνθου.

πηγή:BestNews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.