Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2012

Αποχώρησε από την Ελλάδα η Subaru

Η χώρα μας, δεν έχει πλέον αποκλειστικό εισαγωγέα για τα μοντέλα της


H Fuji Heavy Industries, μητρική εταιρία της Subaru, ανακοίνωσε με επιστολή της, που απεστάλη χθες σε όλους τους αντιπροσώπους της στην Ελλάδα, και την υπογράφει ο Masamichi Kudo, γενικός διευθυντής της Subaru Ευρώπης, ότι πλέον σταματά επίσημα οποιαδήποτε συνεργασία με την ελληνική αντιπροσωπεία Subaru Motors Hellas.

Με απλά λόγια αυτό σημαίνει ότι η χώρα μας, δεν έχει πλέον αποκλειστικό εισαγωγέα για τα μοντέλα της Subaru, αφού η Fuji Heavy Industries κατήγγειλε την σύμβαση με την Subaru Motors Hellas του κ. Χάρη Σταμούλη, ο οποίος σε δηλώσεις του ανέφερε ότι θεωρεί καταχρηστική την καταγγελία της σύμβασης από τη μητρική εταιρία και ότι θα κινηθεί νομικά ώστε να αποκαταστήσει την επιχειρηματική δραστηριότητα της εταιρείας του.

Στην επιστολή της, η μητρική Ιαπωνική εταιρία δηλώνει ότι ήδη αναζητά νέο αποκλειστικό διανομέα στην Ελλάδα, ώστε να συνεχίσει τη συνεργασία της, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να διασφαλίσει ότι οι πελάτες της στην Ελλάδα, θα συνεχίσουν να έχουν υποστήριξη, αλλά να μην χαθεί από την αγορά, η Ιαπωνική εταιρία.

Η Fuji Heavy Industries φαίνεται να εξετάζει την ίδρυση θυγατρικής εταιρίας που θα βάλει υπό την ομπρέλα της όλες τις αντιπροσωπείες ενώ στα χαρτιά υπάρχει και το ενδεχόμενο δημιουργίας μιας εισαγωγικής εταιρίας η οποία θα είναι είτε της ίδιας της Fuji Heavy Industries, είτε κάποιας άλλης θυγατρικής της Ιαπωνικής εταιρίας που δραστηριοποιείται σε χώρες κοντά στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.