Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

ΟΙ ΠΕΝΤΑΛΟΦΙΩΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΙΧΜΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ

«Δεν έχουν να πληρώσουν τα χρέη, αλλά ταξίδια κάνουν...»

«Πηγαίναμε και παίρναμε νερό από το ποτάμι», λένε έξαλλοι κάτοικοι της ΠενταλόφουMε τις απόψεις των υπολοίπων προέδρων συντάσσεται και ο πρόεδρος της Πενταλόφου Τριάδης Μιχόπουλος, που και εκείνος δέχθηκε τα πυρά των συγχωριανών του για τη διακοπή νερού.
Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που εξέφρασαν µε έντονο τρόπο τη δυσφορία τους, εκτοξεύοντας απειλές, ότι θα φθάσουν µέχρι τη ΔΕΥΑΜ µε άγριες διαθέσεις. Το σηµαντικότερο όµως θέµα είχε να κάνει µε το σχολείο, όπου αυτές τις ηµέρες µε µεγάλη δυσκολία µπόρεσε να λειτουργήσει, καθώς είναι και ολοήµερο. Όπως λέει ο πρόεδρος τέθηκε θέµα υγιεινής αφού έπρεπε τουλάχιστον οι τουαλέτες να είναι απολύτως καθαρές για να πάνε τα 85 παιδιά που φοιτούν στο σχολείο της Πενταλόφου. Αυτό ήταν δύσκολο καθώς η καθαρίστρια προσπαθούσε να διατηρεί την καθαριότητα µε µπουκάλια εµφιαλωµένου νερού. Και βέβαια δεν υπήρξε καµία ενηµέρωση ούτε στα σχολεία, µε τους δασκάλους να περιµένουν από στιγµή σε στιγµή ότι θα έρθει το νερό. Έτσι λοιπόν στα χωριά επί 4 ηµέρες σχεδόν επικράτησε χάος και πανικός.
Κώστας Πετρονικολός Κώστας Πετρονικολός…
Φωτεινή ΤέλλιουΦωτεινή Τέλλιου…Γιώργος ΜαζαράκηςΓιώργος Μαζαράκης. Ιδιοκτήτης σουπερ µάρκετ και ταβέρνας…Παναγιώτης ΚαπώνηςΠαναγιώτης Καπώνης…Ιωάννα ΜουσουλήΙωάννα Μουσουλή. Ιδιοκτήτρια καφενείου….
Άνδρέας ΤσάμηςΑνδρέας Τσάµης….


Γιάννης Τσιλίκας Γιάννης Τσιλίκας. Ιδιοκτήτης καφετέριας…Θεόδωρος ΠετρονικολόςΘόδωρος Πετρονικολός…Δημήτρης Σαλαγιάννης Δηµήτρης Σαλαγιάννης…

ΠΗΓΗ:ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΙΧΜΗ

1 σχόλιο:

  1. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΚΑΡΑΙΣΚΟΣ3 Οκτωβρίου 2012 στις 2:59 π.μ.

    Πήγε κανένας στον εισαγελέα για να το καταγγείλει? Ή άλλα λόγια να αγαπιώμαστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.