Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Αιτωλικό: Άναψαν τα αίματα έξω από το δικαστήριο

Αιτωλικό: Άναψαν τα αίματα έξω από το δικαστήριο  Στα χέρια Αιτωλικιώτες και Ρομά

Στα χέρια Αιτωλικιώτες και Ρομά

«Άναψαν τα αίματα» και πάλι μεταξύ κατοίκων του Αιτωλικού και ρομά, αυτή τη φορά έξω από το Δικαστικό Μέγαρο του Μεσολογγίου Συγκεκριμένα, κάτοικοι του Αιτωλικού, βρίσκονταν στο σημείο, όταν διαπίστωσαν την παρουσία νεαρού ατόμου ρομά, που πιθανώς είχε δικαστήριο και σύμφωνα με τους ίδιους, είναι υπαίτια για πολλές μικροκλοπές στην περιοχή.
Κουβέντα στην κουβέντα, Αιτωλικιώτες και ρομά, ήρθαν τελικά στα χέρια, αλλά ευτυχώς το επεισόδιο δεν πήρε ακόμη μεγαλύτερη έκταση και μετά από σχετικές «ψιλές»,  έληξε. Να σημειωθεί πως στην περιοχή του Αιτωλικού, συνεχίζονται τα μέτρα ασφαλείας, αν και έχουν παρέλθει πλέον πάνω από δυο μήνες από τα σοβαρά επεισόδια του Αυγούστου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.