Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Μεσολόγγι: Τριτοκοσμικές οι συνθήκες στέγασης των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ

Μεσολόγγι: Τριτοκοσμικές οι συνθήκες στέγασης των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. Ναυαγεί η μεταστέγαση των υπηρεσιών στο Ραδιομέγαρο

Ναυαγεί η μεταστέγαση των υπηρεσιών στο Ραδιομέγαρο

Με δεδομένο, ότι ναυαγεί, πλην συγκλονιστικού απροόπτου, η μεταστέγαση των υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. στο Μεσολόγγι από το κτήριο που στεγάζονται σήμερα, στο Ραδιομέγαρο κρίνεται επιτακτική η ανάγκη άμεσης εξεύρεσης λύσης στο πρόβλημα που εδώ και χρόνια ακούει σε «αξιοπρεπείς συνθήκες στέγασης των υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αιτωλίας».
Μια απλή επίσκεψη στο κτήριο θα πείσει τον οποιονδήποτε για την αναγκαιότητα της επίλυσης, αυτού του προβλήματος. Και θα πείσει τον οποιονδήποτε, γιατί οι συνθήκες εργασίας του προσωπικού είναι επιεικώς απαράδεκτες, όπως επίσης απαράδεκτες είναι και οι συνθήκες κράτησης στα κρατητήρια.
 Πηγή: πληροφορίες απο messolonghinews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.