Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Πρέβεζα: Δεν ξανάγινε- "Ζητούνται Πελάτες με ... λεφτά"

Πρέβεζα: Δεν ξανάγινε-  "Ζητούνται Πελάτες με ... λεφτά" Η κρίση θέλει ... καλοπέραση

Η κρίση θέλει ... καλοπέραση

Η κρίση θέλει ... καλοπέραση και κυρίως αφού δεν μπορούμε να την καταπολεμήσουμε αλλιώς το γέλιο ίσως μας δώσει μια άλλη νότα. Αυτό ίσως να σκέφτηκε ο επί δεκαετίες επαγγελματίας της πόλης της Πρέβεζας, που διατηρεί επιχείρηση ενοικιάσεως dvd και ανάρτησε έξω από το κατάστημά του την πινακίδα που βλέπετε στην φωτογραφία.
Η πινακίδα έχει ολόκληρη ιστορία μας είπε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος στην Πρέβεζα Γιάννης Μπαρκούζος και εξηγεί στο pamepreveza.gr:
"Είχα αναρτήσει την πινακίδα αυτή στο παρελθόν η οποία έγραφε - Ζητούνται τεχνικοί υπολογιστών -. Όμως λόγω της κρίσης αναγκάστηκα και πρόσθεσα πάνω στην ίδια (και γελάει) ταμπέλα το - Πελάτες με λεφτά -."
Εμείς ας ελπίσουμε ότι θα δούνε την ταμπέλα αυτή όσοι έχουν ... λεφτά και θα προτιμήσουν το εν λόγω κατάστημα Εάν και εσύ αγαπητέ αναγνώστη έχεις ... λεφτά το κατάστημα βρίσκεται στην Πρέβεζα στην οδό Π. Τσαλδάρη 2




Πηγή: pamepreveza

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.