Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Ναύπακτος: Είναι 9 μηνών και δίνει τη μεγαλύτερη μάχη για τη ζωή του - Έκκληση για βοήθεια απο τους γονείς του

Ναύπακτος: Είναι 9  μηνών και δίνει τη μεγαλύτερη μάχη για τη ζωή του - Έκκληση για βοήθεια απο τους γονείς του Το αγοράκι πρέπει να νοσηλευτεί στην Αμερική

Το αγοράκι πρέπει να νοσηλευτεί στην Αμερική

Αγοράκι 9 μηνών, στη Ναύπακτο, πάσχει από «υπερδιόγκωση» καρδιάς και πρέπει να μεταβεί επειγόντως σε Νοσοκομείο της Αμερικής, συνοδεία Ιατρών και με ειδική πτήση!
Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του το lepanto-rtv.gr τα έξοδα είναι τεράστια (άνω των 100.000€) για την πτωχή οικογένειά του η οποία, υπό την «πίεση» συγγενών και φίλων αλλά και την ελπίδα
να σωθεί τα αγγελούδι τους, αναγκάστηκε να απευθυνθεί στα φιλεύσπλαχνα αισθήματα των συνανθρώπων της και να ζητήσει την οικονομική τους βοήθεια!
Έτσι, ανοίχθηκε τραπεζικός Λογαριασμός στην ALPHA BANK
Αριθμός 221002787002705
Στο έντυπο της Τραπέζης, οι καταθέτες αρωγοί της προσπάθειας για την σωτηρία του μωρού, μπορούν να πληροφορηθούν και τα στοιχεία του πατέρα Δημήτρη (Μίμη).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.