Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Σύλληψη 15 ατόμων

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε προχθές  το βράδυ, άλλη μία ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην Περιφέρεια της Δυτικής Ελλάδας

Η επιχείρηση οργανώθηκε από την Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί από τις υφιστάμενες Αστυνομικές Διευθύνσεις (Ηλείας, Αιτωλίας και Ακαρνανίας).
Κατά την διάρκεια της επιχείρησης, ελέχθησαν συνολικά εννιακόσια είκοσι έξι άτομα (926) και πεντακόσια έξι (506) οχήματα. Επίσης προσήχθησαν τριάντα (30) άτομα, ενώ συνελήφθησαν δέκα πέντε (15).
Επιπλέον, βεβαιώθηκαν διακόσιες είκοσι τρεις (223) παραβάσεις από τις οποίες οι εκατόν εξήντα τρεις (163) αφορούσαν παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. 
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους κατά τόπους αρμοδίους Εισαγγελείς Πλημμελειοδικών.
Οι δράσεις αυτές θα συνεχιστούν καθότι είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και την καταστολή της εγκληματικότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.