Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2012

Ρομά έκλεψε πορτοφόλι από ηλικιωμένη

Ρομά μπήκε σε γραφεία στο κεντρικό δρόμο Λόρδου Βύρωνα στο Μεσολόγγι και άρπαξε πορτοφόλι από ηλικιωμένη γυναίκα

Είναι απίστευτο το θράσος με το οποίο έδρασε γιατί το σημείο είναι από τα πιο κεντρικά της πόλης του Μεσολογγίου αφού είναι η κεντρική αγορά της πόλης και έχει πάντα κόσμο. Μπήκε στο γραφείο άρπαξε το πορτοφόλι από την ηλικιωμένη η οποία άρχισε να φωνάζει και να ζητάει βοήθεια από τους περαστικούς.
Ο ρομά άρχισε να τρέχει στον κεντρικό δρόμο βρίζοντας θεούς και δαίμονες (όπως μας μετέφεραν αυτόπτης μάρτυρες) και τελικά μετά από κυνηγητό από καταστηματάρχες και περαστικούς τον έπιασαν λίγα μετρά πιο κάτω. Η πόλη του Μεσολογγίου δέχεται καθημερινά χτυπήματα κλοπών από ρομά και η υπομονή τους έχει εξαντληθεί αφού βλέπουν πως παρόλο που πιάνονται οι δράστες την άλλη μέρα είναι πάλι ελεύθεροι και συνεχίζουν τις κλοπές
πηγη:οnairnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.