Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Guardian: Οι Έλληνες δεν έχουν χρήματα να θάψουν τους συγγενείς τους!

Στην αδυναμία αρκετών οικογενειών στην Ελλάδα να κηδέψουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα εξαιτίας της οικονομικής κρίσης αναφέρεται με δημοσίευμά της η...
βρετανική εφημερίδα Guardian, περιγράφοντας τις δυσβάστακτες συνέπειες των σκληρών μέτρων λιτότητας.
«Έπειτα από τρία χρόνια ακατάπαυστης φορολόγησης και μειώσεων των μισθών, δεν έχει μείνει σχεδόν τίποτα όρθιο. Η κατάσταση είναι τόσο οδυνηρή που πολλές οικογένειες αδυνατούν να καλύψουν τα έξοδα της ταφής των νεκρών τους. Νεκρά σώματα κείτονται σε θαλάμους δημόσιων νοσοκομείων μέχρι να αναλάβει τα έξοδα ταφής τους ο δήμος», ομολογεί στον ξένο ανταποκριτή Ελληνίδα διαδηλώτρια.

Στο σημερινό δημοσίευμα της Guardian, φιλοξενούνται, επίσης, απόψεις καθημερινών ανθρώπων, ενώ αναφορά γίνεται και στα επεισόδια που ακολούθησαν τις ειρηνικές κινητοποιήσεις.
πηγή: armageddon

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Για να αποφευχθούν περιπτώσεις εμφάνισης υβριστικών σχολίων ή άλλων ποινικά κολάσιμων πράξεων, όλα τα σχόλια πριν δημοσιευτούν ελέγχονται. Παρακαλούμε μην αποστέλετε πληροφορίες άχρηστες προς τη λειτουργία του συγκεκριμένου blog.

Τα μηνύματα είναι προσωπικές απόψεις των αποστολέων και σε καμία περίπτωση δεν εκφράζουν τους δημιουργούς ή διαχειριστές της συγκεκριμένης σελίδας.